Jouw coach, Viola

Mijn naam is Viola Vernooy, woonachtig in Houten samen met man en dochters. Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente.

Na de opleiding basiskennis voedingsleer ben ik de opleiding tot gewichtsconsulente gaan volgen.

Sinds 2006 run ik nu met veel enthousiasme voedings- en gewichtspraktijk A-Kilo.

 

Afvallen heeft alles met motivatie en gedragsverandering te maken. Daarom heb ik diverse workshops en cursussen gevolgd op het gebied van coachen en gedragstherapie voor zowel volwassenen als kinderen. Ik heb in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het begeleiden van volwassen vrouwen en mannen met overgewicht, variërend van licht overgewicht tot obesitas en in het begeleiden in het krijgen van een gezonde leefstijl .

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en het behouden van gewicht. Sinds november 2014 ben ik naast gewichtsconsulent ook beweegconsulent. Een mooie aanvulling omdat ik het een uitdaging vind om mensen meer in beweging te krijgen, op een manier die bij de persoon past. In augustus 2017 heb ik ook mijn diploma Sport, Voeding en Supplementen gehaald waardoor ik tevens (top en recreatie)sporters begeleid in het halen van hun doelen. Ook ben ik sinds januari 2018 slaapcoach, als slaapcoach begeleid ik mensen naar een beter slaappatroon.

 

Zelf hou ik erg veel van bewegen, ik wandel graag met de hond, daarnaast doe ik aan fitness, wandelen, skaten en fietsen en ik wandel met de wandelgroepjes van A-Kilo. Ook fotografeer en lees ik graag en ga ik graag uit eten. Ik heb een passie voor koken en vind het een leuke uitdagingen om gerechten te maken zonder pakjes en zakjes te gebruiken.

 

Mijn doel is om volwassenen te laten ervaren hoe het is om op een gezonde en leuke manier een gezond(er) gewicht te bereiken en te behouden. Ik hecht veel waarde aan het positief coachen en persoonlijke aandacht schenken.

Mijn motto is: SAMEN LUKT HET WEL!