Cursus AFVALLEN/ COACHING

Werkwijze

Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst en een voedingsdagboek die je drie dagen lang bijhoudt, maak ik een zeer persoonlijk voedingsadvies voor jou. Dit advies is gericht op verantwoord afvallen zonder hongergevoel. Geen lastig dieet, geen verboden voedingsmiddelen, geen shakes of pillen. Je gaat op een andere manier naar je eetpatroon kijken en merkt dat je door vaak simpele aanpassingen lekkerder in je vel gaat zitten en afvalt zonder veel moeite.

 

Wat krijg je

De basis begeleiding bestaat uit een pakket van 10 consulten waarvan het eerste consult ongeveer 45 minuten duurt, consult 2 tot en met 5 duren ongeveer 25 minuten. Tijdens deze consulten coach ik je op een passende en intensieve wijze naar je doel.

Na de eerste 5 uitgebreide consulten volgen er 5 korte consulten van ongeveer 15 minuten. Tijdens deze consulten word je gewogen en zorgen we er samen voor dat je gemotiveerd blijft en volhoudt.  

 

Daarnaast is het mogelijk om een intensief pakket aan te schaffen. Hierbij duurt het eerste consult ongeveer 45 minuten en consult 2 tot en met 10 ongeveer 25 minuten. Dit pakket is geschikt voor bijvoorbeeld de begeleiding bij emotie-eten.

 

Indien u na het doorlopen van deze cursus behoefte heeft aan verdere begeleiding kunt u doorgaan met het stok-achter-de-deur pakket.

 

Kosten

De kosten voor het basis pakket zijn € 198,00 (inclusief btw en cursusmap).

De kosten voor het intensieve pakket zijn € 240,00 (inclusief btw en cursusmap).

 

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten (deels) in een aanvullend pakket.