Groepscursus: Lekker, Fit en Gezond in 5 stappen!

 

Wat:

Wil je graag leren en ervaren hoe je op een eenvoudige wijze gezond(er)kunt eten en leven? Kun je wel wat tips, adviezen en begeleiding gebruiken om ook werkelijk de stap te zetten naar een gezonde leefwijze? Doe dan gezellig mee met deze cursus.

 

In de 12 jaar dat ik gewichts- en voedingscoach ben heb ik al heel wat mensen begeleidt naar een gezonder eetpatroon. Meestal zijn het niet eens hele rigoureuze wijzigingen, maar juist eenvoudige stappen die uiteindelijk leiden naar vele gezondheidsvoordelen. De gezondheidsvoordelen die men merkt zijn onder andere:

Fitter/minder vermoeid zijn, minder snaaibehoefte, beter slapen, verbeterde bloeddruk, geen hongergevoel, minder merkbare schommelingen in de bloedsuikerspiegel, vrolijker, meer zelfvertrouwen, afvallen en meer.

Tijdens deze cursus voeren we succesvolle stappen die leiden naar een gezondere leefwijze in.

 

In vijf weken tijd behandelen we diverse onderwerpen over een gezonde eet- en leefwijze.

Wat is bijvoorbeeld een gezond ontbijt? Welke ontbijtproducten uit de supermarkt kun je nu het beste kiezen? Is brood slecht? Hoe maak je een lekkere smoothie (proeven!)? Wat zijn verantwoorde tussendoortjes? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende groenten eet? Wat is gezonde beweging? Hoe kan ik op eenvoudige wijze meer bewegen? We gaan vergelijken, proeven, proberen en soms zelf wat maken.

 

Aan het einde van iedere bijeenkomst gaan we naar buiten om gezamenlijk een wandeling te maken, zo heb je tenminste al wat gezonde beweging te pakken voor die dag.

 

 

Het is mogelijk om jezelf te laten wegen en meten tijdens deze bijeenkomsten, echter ligt de focus bij deze cursus op een gezonde leefwijze!

 

Bij deze cursus ontvang je tevens het boek Eet Meer! Lekker in je vel met PuurGezond van Karine Hoenderdos

 

Wanneer:

 

Deze cursus start woensdagmorgen 14 maart 2018.

Vanaf 9.45 uur tot 11.15 uur.

 

Locatie:

Riddersborch 103, Houten

 

Kosten:

Kosten voor deze cursus van 5 bijeenkomsten: € 107,50. (Inclusief het boek en een cursusmap met informatie)

Veel zorgverzekeraars vergoeden deze kosten (deels) in een aanvullend pakket.

 

Minimaal aantal deelnemers: 4

Maximaal aantal deelnemers: 10

 

 

Interesse? Stuur dan een mail naar info@a-kilo.nl of bel met Viola Vernooy 06-43051136