SPORT EN VOEDING

Sport en voeding

Sporten is gezond, sporten brengt plezier, door te sporten voel je je fitter, je slaapt beter en alles gaat je net iets makkelijker af.

 

Of je nou voor je plezier sport of met een bepaald doel voor ogen, het is prettig als je maximaal profijt haalt uit de inspanningen die je levert. Je kan uren met gewichten in de weer zijn, maar als je niet op de juiste manier met je voeding omgaat zal je weinig resultaat zien. Misschien voel je je snel uitgeput tijdens het sporten? Komt “de man met de hamer” voor jouw gevoel steeds te vroeg? Of merk je geen verbetering in je conditie en prestaties? Heb je last van steken of een klotsend gevoel? Het is heel goed mogelijk dat je je niet op de juiste manier voedt.

 

A-Kilo helpt je om het beste te halen uit je sport inspanningen.

 

Hoe

We beginnen met een intake waarbij we uitgebreid bekijken wat de knelpunten zijn, waar sta je nu en welke doelen wens je te bereiken? Hoe ziet je huidige voedings- en beweegpatroon eruit? Indien nodig houd je een aantal dagen een voedingsdagboek bij.

Natuurlijk wordt je ook gewogen en meet ik je vet- en spierpercentage, je BMI en je middelomvang.

Na het verzamelen van alle informatie ga ik een analyse en advies maken gericht op het bereiken van jouw gewenste doel.

In het consult daarop volgend ontvang je een map met het advies en de nodige aanvullende informatie en recepten.

Hierna volgt volgens afspraak nog een consult om de voortgang te bespreken en resultaten te bekijken.

 

Kosten

Ter introductie geldt er nu een speciale prijs voor dit pakket (uitgebreide intake en 2 consulten van circa 60 minuten).

Normaal € 145,00 nu slechts € 115,00 (inclusief BTW en cursusmap) geldig tot 1 juni 2018.