Coaching naar een beter slaappatroon

 

 

Slapen, we doen het allemaal. Een goede nachtrust is belangrijk om overdag goed te kunnen functioneren. Het zorgt ervoor dat we ons fysiek en mentaal lekker voelen. Je merkt het meteen wanneer je een nacht wat minder goed hebt geslapen, je voelt je moe, het is lastiger om je te concentreren en je schiet misschien wat eerder uit je slof. Nou is een nachtje niet zo goed slapen niet zo'n groot probleem, wanneer je de nacht erna weer goed slaapt voel je je alweer veel fitter. 

 

Maar wat gebeurd er wanneer je heel vaak slecht slaapt? Je sleept je door de dagen heen, je bent onder andere niet alert, prikkelbaar en vergeetachtig. Je gaat er zelfs tegenop zien om weer te gaan slapen, want het zal wel weer niet lukken. Slecht slapen heeft een enorme impact op je dagelijkse leven, je relaties, je werk en je sociale leven.

 

Als slaapcoach help ik je op weg naar een beter slaappatroon. Aan de hand van een uitgebreide intake gaan we jouw slaap- en waakpatroon in kaart brengen. Na een analyse hiervan ga je stap voor stap aan de slag met de adviezen die je van mij krijgt. Vervolgens kom je na enkele weken weer op consult om de resultaten te bespreken en voor aanvullend advies. Het verbeteren van je slaappatroon kost tijd omdat het hier meestal gaat om een gedragsverandering. Middels nog een aanvullend consult coach ik je tijdens deze moeilijke periode.

 

Het totale programma:

·         telefonisch/schriftelijk contact

·         1 Uitgebreid intake-consult

·         1 Advies consult

·         2 Vervolgconsulten

 

Werking programma:

Na telefonisch of schriftelijk (mail, sms, WhatsApp) overleg maken we een afspraak voor een uitgebreide intake. Je ontvangt van mij per mail alvast een slaapdagboek om bij te houden.

 

Op de afgesproken dag en tijdstip kom je bij mij in de praktijk en neem ik samen met jou een zeer uitgebreide vragenlijst door. 

Deze informatie en het bijgehouden slaapdagboek neem ik mee om te analyseren en een advies op te stellen.

De volgende afspraak neem ik het opgestelde plan met je door en leg ik je de eerste te nemen stappen voor en maken we de vervolgafspraken.

 

 

Tijdens de vervolgafspraken bespreken we wat goed gaat en wat nog valt te verbeteren. 

 

Kosten programma van 4 consulten:

Introductieprijs: € 135,00.

Het bovenstaande tarief is geldig tot 1 oktober 2018

 

Neem voor het maken van een afspraak contact op met Viola Vernooy van A-Kilo via info@a-kilo.nl of 06-43051136